preloader

Verzending en Retour

Verzenden

De verzendkosten bedragen vanaf € 4,95. Boven de 50 euro worden geen verzendkosten gerekend.

Voor Belgie en Duitsland zijn de verzendkosten vanaf € 8,25.

Bestellingen worden als de betaling binnen is, binnen 1 werkdag bezorgd. Over het algemeen geldt, op werkdagen voor 15.30 uur besteld de volgende dag in huis.

Verzendtijd

Bestellingen voor 15.30 uur besteld worden dezelfde dag verzonden. Hier onder staan de bezorgtijden van onze pakketdienst. 90% van de pakketten worden de volgende dag bezorgd.

Nederland pakketpost: 1-2 werkdagen

Belgie en Duitsland pakketpost: 1-2 werkdagen

My Style Cakes kan geen garantie geven op de bezorgtijden, dit is afhankelijk van de vervoerder. Bij bestellingen naar Belgie of Duitsland kan de verzendtijd helaas wat langer zijn, omdat dit een internationale verzending betreft.

Retourneren

Mocht u niet tevreden zijn met een product kunt u deze binnen 14 dagen retourneren. De retourkosten zijn voor de koper, het aanschaf bedrag zal binnen 14 dagen terug overgemaakt worden. Gebruik ons herroepingformulier om het product terug te sturen.

Voorwaarden van retourneren zijn dat het artikel:

  • onbeschadigd is
  • ongebruikt is
  • in de originele verpakking zit
  • en voorzien is van eventuele aangehechte labels en/of verzegelingen.

Om ons herroepingformulier te downloaden klikt u hier. U kunt een artikel pas retour zenden wanneer hierover contact is opgenomen via info@mystylecakes.com. Onaangekondigde retourzendingen worden niet geaccepteerd.